Bestellen

Bestellen.
Wat leuk dat je wilt bestellen, dit kan op 2 manieren lees onderstaande tekst.


Bestellen kan  via de Stampin'Up! 24/7 shop van Stampin'Up! Hier kan dat 24 uur per dag. 7 dagen in de week. In het Nederlands. Betalen kan via Pay Pal.  Wil je liever niet online bestellen, Mail mij dan je verlanglijstje, ik  regel met liefde je bestelling. 
 

Bestel je onder de €200,00 euro klik dan hier je komt dan gelijk in de shop terecht en shopt dan verder onder mijn naam.


Wat is de gastvrouwen code en waarom en wanneer invullen.

Bij bestellingen vanaf €200,00 geeft Stampin’Up! 10% rewards je krijgt €20,00 om direct te besteden in de winkel, dit bedrag loopt op naar mate het bedrag van de bestelling hoger wordt.

Vanaf  €375,00 krijg je 12% rewards om gelijk te besteden

Vanaf €550,00 krijg je 14% rewards om gelijk te besteden

Vanaf €725,00 en hoger krijg je 16% rewards om gelijk te besteden

Zo zie je hoe hoger het totaal bedrag hoe hoger het bedrag is om te besteden.

Dit zijn natuurlijk enorme bedragen hier kom je niet gauw aan, maar als je met elkaar de gastvrouwen code invult kom je wel een heel eind.

Bestel je onder de €200,00 euro klik dan hier je komt dan gelijk in de shop terecht en shopt dan verder onder mijn naam.

Ik probeer het hele bedrag zo eerlijk mogelijk te verdelen onder de bestellingen. Vanaf een bestelling van €60,00 krijgt iedereen hetzelfde cadeau. Het is dan wel belangrijk dat jezelf de bestelling online plaatst en de gastvrouwen code invult. Of dat ik de bestelling op de laatste dag invoer als ik de gastvrouwen bestelling afsluit, de bestelling komt dan naar mijn huis en ik verstuur de bestelling dan door voor de verzendkosten van het pakket of je haalt het pakket op in het atelier. Ik kan op een bestelling die ik voor je plaats helaas geen gastvrouwen code meer toevoegen.

Plaats jezelf een bestelling  vanaf €200,00 gebruik de gastvrouwencode dan niet dan mag je lekker zelf je eigen rewards uitzoeken en aan je bestelling toevoegen. Ook dan krijg je wel een cadeautje van mij hoor, maar dat zal een ander cadeau zijn dan als je de gastvrouwencode invult.


*ruilen van een gastvrouwencadeau is niet mogelijk tenzij deze stuk is neem dan contact met mij op.  Liever niet online bestellen mail mij dan je verlanglijstje en ik regel jou bestelling, Mail dan de volgende gegevens naar: 
barbara@paper-tree.nl
l-Je naam
-je adres
-telefoonnummer 
-het product wat je wilt bestellen, beschrijving van het product een screen shot mag ook.
-vermeld ook hoe je wilt betalen overmaken, betaalverzoek of een Tikkie


Je krijgt altijd binnen 12 uur een bevestigingsmail, dat je mail ontvangen is.
Ik kijk of alles beschikbaar is, is dat het geval is stuur ik jou een betaalverzoek/tikkie/overmaak gegevens, als de betaling binnen is dan plaats ik de bestelling voor je. deze wordt dan direct naar je huis gestuurd. Hou rekening met verzendkosten deze zijn €5,95. per bestelling. Bezorging vindt plaats door UPS en de bestelling is meestal binnen 3 werkdagen binnen hou er rekening mee dat zaterdag en zondag  geen werkdag is. Na ontvangst van je bestelling bij jou thuis zal ik contact opnemen per mail of telefonisch om te vragen of alles goed geleverd is en alles in orde is. Ophalen bij mij in het atelier is ook altijd een mogelijkheid. Door de Corona crisis kan het op dit moment langer duren voordat de bestelling geleverd wordt ook zal ups geen handtekening vragen voor ontvangst. Onder het kopje Voordeel pakketen vindt je de inktpads, stempelbloksets en  stempels waar een pons of een set dies bij horen als je deze bundel samen besteld krijg je 10% korting. (let op de bundel samen heeft 1 artikelnummer, bestel je de stempel en pons/dies los krijg je geen korting.

Onder het kopje aanbiedingen  vind je koopjes de producten die uit de collectie gaan  (retired)
voor de koopjeshoek geldt op = opBedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.Barbara van den Boom
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.