Bestellen

Bestellen.
Wat leuk dat je wilt bestellen, dit kan op 2 manieren lees onderstaande tekst.


Bestellen kan  via de Stampin'Up! 24/7 shop van Stampin'Up! Hier kan dat 24 uur per dag. 7 dagen in de week. In het Nederlands. Betalen kan via Pay Pal.  Wil je liever niet online bestellen, Mail mij dan je verlanglijstje, ik  regel met liefde je bestelling. 
 
Betalen kan tegenwoordig met Pay Pal. Bestel je boven de €200,00 dan mag je onder het kopje stamping rewards voor 10% van het bedrag vanaf  €200,00 nog meer artikelen toevoegen. bv je hebt een bestelling geplaatst voor €200,00, dan mag je voor €20,00 gratis producten uitkiezen. dit vermeld je onder het kopje rewards als je bestelt.
Bestel je onder de €200,00 euro klik dan hier je komt dan gelijk in de shop terecht en shopt dan verder onder mijn naam.


Liever niet online bestellen mail mij dan je verlanglijstje en ik regel jou bestelling, Mail dan de volgende gegevens naar: 
barbara@paper-tree.nl
l-Je naam
-je adres
-telefoonnummer en email adres
-het product wat je wilt bestellen, beschrijving van het product een screen shot mag ook.
-vermeld ook hoe je wilt betalen overmaken, betaalverzoek of een Tikkie


Je krijgt altijd binnen 12 uur een bevestigingsmail, dat je mail ontvangen is.
Ik kijk of alles beschikbaar is, is dat het geval is stuur ik jou een betaalverzoek/tikkie/overmaak gegevens, als de betaling binnen is dan plaats ik de bestelling voor je. deze wordt dan direct naar je huis gestuurd. Hou rekening met verzendkosten deze zijn €5,95. per bestelling. Bezorging vindt plaats door UPS en de bestelling is meestal binnen 3 werkdagen binnen hou er rekening mee dat zaterdag en zondag  geen werkdag is. Na ontvangst van je bestelling bij jou thuis zal ik contact opnemen per mail of telefonisch om te vragen of alles goed geleverd is en alles in orde is. Ophalen bij mij in het atelier is ook altijd een mogelijkheid. Door de Corona crisis kan het op dit moment langer duren voordat de bestelling geleverd wordt ook zal ups geen handtekening vragen voor ontvangst. Onder het kopje Voordeel pakketen vindt je de inktpads, stempelbloksets en  stempels waar een pons of een set dies bij horen als je deze bundel samen besteld krijg je 10% korting. (let op de bundel samen heeft 1 artikelnummer, bestel je de stempel en pons/dies los krijg je geen korting.

Onder het kopje aanbiedingen  vind je koopjes de producten die uit de collectie gaan  (retired)
voor de koopjeshoek geldt op = opBedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.Barbara van den Boom
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.