Kom jij bij mijn Paper-Tree team

Nieuwe team leden krijgen zolang ik ze in voorraad heb altijd een stempel set cadeau deze Sale a Bration stempelsets zijn een hele mooie aanvulling op je collectie. 


Verder krijg je een mooie map waar je al je papieren in kan bewaren en waar je informatie in vindt hoe te beginnen. Er zit ook nog wat basis materiaal in zoals bv. een note card. zo kan je gelijk aan de slag. En natuurlijk altijd een welkom bij het team kaart. 


Woon je niet in de buurt. dat is geen probleem met de techniek van tegenwoordig woont niemand ver weg. 

Wil je meer informatie mail me dan. 
barbara@paper-tree.nl 
Wil je niet langer wachten klik dan hieronder Vind jij Stampin'Up of knutselen leuk en wil je in de toekomst 20% korting op je knutsel spullen!Vind jij het ook zo leuk om te knutselen, wat is er dan nog leuker, juist samen knutselen, als team lid van team Paper-Tree, hebben we regelmatig team momenten we inspireren elkaar, wisselen ideeën uit en je krijgt 20% korting op je aankopen na aanschaf van je starter pakket lees gauw verder voor nog meer voordelen. 
Hoe wordt je lid van het Paper-Tree team. 
Door zelf demonstratrice te worden, nu vraag je, je waarschijnlijk af, maar ik wil alleen maar knutselen en verder eigenlijk niets, dan kan je nog steeds demonstratrice worden, er zijn heel veel hobby demonstratrices sommige zijn dat al jaren en sommige zijn dat voor 3 maanden of 6 maanden. Er is geen enkel adertje onder het gras, er is een target gesteld haal je deze niet, dan ben je geen demonstratrice meer dat is het enige, maar stel als je enthousiast bent over Stampin"Up! en je maakt je vriendinnen/buurvrouw/zussen etc. net zo enthousiast en je aan hun de produkten verkoopt of als je samen met hun koopt, dan ben je nog steeds hobby demonstratrice. 


Wat kost een start pakket 

*Je start pakket kost €129,00 je mag dan voor €175,00 euro bestelen. voordeel van €46,00. 

Wat zijn dan de voordelen die je krijgt als demonstratrice

*20% korting op je bestellingen.
*Geen bezorgkosten bij de bestelling van je start pakket.
*Je start pakket mag je zelf helemaal samenstellen.
*Ik help je bij je aanmelding als het nodig is.
*Je wordt lid van mijn Team ik heb altijd een welkomst cadeautje voor je.
* Ik maak je wegwijs in de wereld die Stampin'Up! heet.
*Je kan demonstratrice zijn wanneer het jou uitkomt, je bent eigen baas.
*De kwaliteit van Stampin'Up! producten is geweldig.
*De coördinatie van papier, inkt, stempels, ponsen, dies en nog veel meer maakt dat een project ook echt af is.
*Je krijgt als eerste de kans om nieuwe producten te kopen nog voordat ze voor klanten te koop zijn.
*Per jaar zijn er meerdere Stampin'Up! events waar je samen bent met meerdere demonstratrice die allemaal Stampin'Up! liefhebbers zijn.
*Je wordt lid van wereld wijde "familie", Stampin'Up! zit in de VS, Canada, New Zealand, Australia,  Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.
*Je werkt met Stampin'Up! een bedrijf met het hart op je juiste plaats, en een geweldige service afdeling waar Nederlandse medewerkers werken, die op al je vragen of problemen een antwoord hebben, de Service afdeling heeft als moto problemen zijn er om opgelost te worden.
*Je hebt geen credit card nodig om je aan te melden of om daarna nog te bestellen.Mijn naam is Barbara van den Boom en ik heet je graag welkom in team.


Barbara van den Boom
Creatief atelier Paper-Tree
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond
barbara@paper-tree.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.