Openingstijden Atelier

Het Atelier is op dit moment alleen open op afspraak, ik mag net als iedereen 1 persoon per dag ontvangen. Zie je iets op mijn blog wat je leuk vindt en wil je de kaart bestellen laat het me dan weten via email  kaartjes zijn al te koop vanaf €1,00 tot hele uitgebreide kaartjes van €5,00. 
Toilet bezoek is niet mogelijk, daar dit in huis plaats vindt.

Tijdens de openingstijden is er plek om samen te knutselen, papier los kopen of een kaartje kopen. Hou deze pagina. In de gaten voor je komt. Mocht er een workshop zijn of het atelier vol zitten vermeld ik dat hier.
Wil je op een ander tijdstip langs komen of zeker weten dat er plek is neem dan contact met me op via 06-42129901.

Openingstijden zijn va. 29 April 2020 

Woensdag 10:00-13:00 – 19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 10:00-13:00

Op deze dagen ben ik dus zeker in het atelier te vinden. Kun je een kaartje kopen of een basis stempelworkshop doen of 1 van geplande workshops, zie onder kopje workshops Mocht je niet langs kunnen komen op deze dagen neem dan contact met me op ik ben meestal wel aanwezig. Als het open bordje in de deur van het atelier brand ben ik open.


Stempelfeestje Tijdens openingstijden 

Vind je het leuk om te knutselen, maar wil je ook wel eens gewoon lekker samen knutselen met andere stempels, een andere kleur inkt of gewoon lekker ergens anders dan thuis dan ben je altijd welkom in het atelier tijdens de openingstijden. De tijden voor het stempelfeestje zijn tijdens de ochtend opening van 10:00 tot 12:00 of op vrijdag middag van 13:00 tot 15:00 je kan dan gebruik maken van de inkt, lijm, stempels stans en emboss machine stansen, embossing folders. Wil je papier, note cards etc gebruiken betaal je hier de losse prijs voor. Een stempelfeestje voor 2 uur kost  €7,50 paper-tree team leden krijgen €1,50 korting. Heb je een stempelkaart dan telt deze ook voor de stempelfeestjes. je krijgt bij een volle kaart €5,00 korting op een stempelfeetje of een workshop. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.