Openingstijden Atelier

Het Atelier is op dit moment alleen open op afspraak, ik mag net als iedereen 1 persoon per dag ontvangen. Zie je iets op mijn blog wat je leuk vindt en wil je de kaart bestellen laat het me dan weten via email  kaartjes zijn al te koop vanaf €1,00 tot hele uitgebreide kaartjes van €5,00. 
Toilet bezoek is niet mogelijk, daar dit in huis plaats vindt.

Tijdens de openingstijden is er plek om samen te knutselen, papier los kopen of een kaartje kopen. Hou deze pagina. In de gaten voor je komt. Mocht er een workshop zijn of het atelier vol zitten vermeld ik dat hier.
Wil je op een ander tijdstip langs komen of zeker weten dat er plek is neem dan contact met me op via 06-42129901.

Openingstijden zijn va. 29 April 2020 

Woensdag 10:00-13:00 – 19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 10:00-13:00

Op deze dagen ben ik dus zeker in het atelier te vinden. Kun je een kaartje kopen of een basis stempelworkshop doen of 1 van geplande workshops, zie onder kopje workshops Mocht je niet langs kunnen komen op deze dagen neem dan contact met me op ik ben meestal wel aanwezig. Als het open bordje in de deur van het atelier brand ben ik open.


Stempelfeestje Tijdens openingstijden 

Heb je nou nog nooit gestempeld of een eigen kaartje gemaakt maar wil je dat wel graag een keer doen, of heb je heel veel ervaring met stempelen, maar wil je de stempel set een keer uitproberen,  dat kan elke week op  woensdag, vrijdag en zaterdag tijdens openingstijden.
Kosten van deze workshop is €3,-. Ben je 10x geweest is hij de 11e x gratis je kan ook een 11 rittenkaart aanschaffen voor €30,- dan is de 11e keer ook gratis. Opgeven gewenst ik heb 3 plaatsen.
Je mag ook verzoekjes indienen voor stempelsets.

(kinderen vanaf 10 jaar welkom maar alleen onder begeleiding van een ouder en vallen onder de 3 personen regel)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.