Wie is Barbara van den Boom

Wat leuk dat je een kijkje neemt om meer over mij, Barbara van den Boom te weten te komen.

Ik woon in een dorpje Lexmond aan de Kortenhoevendijk 9E, samen met mijn man en 2 dochters van 12 en 14 jaar
Verder hebben we nog 2 herdershonden en een kat het is dus gezellig druk bij ons maar gelukkig hebben we de ruimte.

Creatief Atelier Paper-Tree
Mijn man heeft voor mij de schuur verbouwd zodat ik daar creatief atelier Paper-Tree kon starten, hij vindt het stoer dat ik wil proberen om van mijn hobby mijn werk te maken, en steunt me daar enorm in.
Mijn dochters hebben mijn knutsel gen niet geërfd of het is nog niet tot ontwikkeling gekomen.

Inmiddels hebben er al meerdere leuke workshops plaatsgevonden in het atelier.

Mijn liefde voor knutselen
Mijn liefde voor knutselen/creatief bezig zijn heb ik al lange tijd, maar vloog echt alle kanten op van haken, breien, schilderen, af en toe wat stempelen op de Krea doe vond ik altijd heel veel erg leuk en kwam dan ook thuis met van alles wat. Eenmaal met al die spullen thuis miste ik toch altijd weer iets zo kocht ik wol, maar had niet de juiste breinaalden of haaknaald, ging aan de slag met een patroon maar snapte er dan eigenlijk niets van, of wilde kaarten/labels maken maar miste dan toch weer de juiste kleur inkt of papier. Zo verzamelde ik in de loop der jaren een knutsel kast vol met knutsel spullen. wat ook niet meewerkte was dat de enige plek die ik had om te knutselen de eettafel in de kamer was, nou is er niets mis met de eettafel want het is een heerlijke plek om aan te werken, ik ben niet zo van het opruimen als ik klaar ben laat ik het liefst alles liggen zodat ik de volgende dag weer verder kan.

Mijn Stampin'Up! reis.

Via mijn beste vriendin Elles de Lang leerde ik Stampin'Up! kennen, Elles was al demonstratrice geworden en liet mij zien wat er allemaal mogelijk was, liet een gids achter ook met de info om demonstratrice te worden. Ik vond het meteen mooi materiaal waarbij je veel kon combineren papier en inkt in dezelfde kleur, stempels met bij passende ponsen, goede kwaliteit en nu kon ik wel de dingen maken die voorheen nooit lukte omdat ik de juiste producten had en een super service, bij een van mijn 1e bestellingen was een stift uitgedroogd, gebeld met service en ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd super service dus.  Op dat moment ik heb het over oktober 2018 probeerde ik nog een winkel met sierraadjes en kleine cadeautjes te starten in mijn schuur, van de gemeente mocht dat echter niet vanaf die plek en kreeg ik er geen vergunning voor, het idee om iets voor mezelf te beginnen was inmiddels wel al geboren, ik stapte dus in januari 2019 tijdens de Sale a Bration in als demonstratrice. en begon workshops te geven in de lokale kroeg, mijn atelier in schuur werd in november 2019 gerealiseerd een eigen plek om te werken en mensen te ontvangen op een locatie die dichtbij mijn eigen huis lag was wat ik wilde. In januari begint de nieuwe Sale a Bration periode, ik ben nu als ik dit schrijf, het is december  2019, bijna 1 jaar demonstratrice en heb ik het leukste beroep van de wereld.
Deze foto is gemaakt tijdens onstage live in Dortmund 2019 dit was voor ons allebei ons eerste grote Stampin'Up! evenement. Dat was echt een geweldige ervaring samen met ruim 1000 demonstratrices vanuit de hele wereld kwamen ze er naar toe.

Waar vind je mij op social media
Facebook
Instagram
Website Stampin'Up!Paper-Tree Team
Denk je na het lezen van mijn verhaal, jeetje dat is geweldig als je van je hobby je werk kan maken of in ieder geval een betaalde hobby, dan kun je zelf ook demonstratrice worden, en lid worden van mijn team,  je krijgt dan de volgende voordelen
-20% korting op je aankopen
-je besteed €129,00 en je koopt voor €175,00 aan Stampin'Up! producten
-je komt dan in mijn team en ik heb altijd een welkom cadeautje voor je.
-ik help je op weg in de wereld die Stampin'Up! heet.
- Verder organiseer ik team events waarbij ik dagdeel of dag organiseer voor teamleden.
-Het mooiste van dit alles is dat er helemaal geen kleine lettertjes zijn mocht je na je eerste bestelling niets meer willen bestellen dan mag je al je producten houden, maar misschien heb je wel een vriendin, tante, nichtje zus(je) die het ook leuk vindt om te knutselen en gaan jullie samen aan de slag. De mogelijkheden zijn enorm. 
Klik op de link om je aan te melden Sluit je aan bij mijn Team.  Wil je dit liever niet alleen doen kom dan langs, of geef een belletje dan kom ik naar jou. Ik help je dan met de aanschaf van je start pakket door samen te kijken wat je al hebt en wat een mooie aanvulling is.

Bestellen
Via mijn shop kun je producten bestellen klik hier , betalen kan met PayPal of een redit card. Liever niet online bestellen mail mij dan je wensenlijstje dan plaats ik de bestelling voor je, mail deze dan naar bmvdboom@kpnmail.nl zorg dat de volgende gegevens in je mail aanwezig zijn
je naam
telefoonnummer
adres gegevens
de producten met naam en artikelnummers screen shots mogen ook.

Je krijgt altijd binnen 12 uur een bevestigingsmail, dat je mail ontvangen is.
Ik kijk of alles beschikbaar is op het moment dat, dat het geval is stuur ik jou een betaalverzoek/tikkie/overmaak gegevens, als de betaling binnen is dan plaats ik de bestelling voor je. deze wordt dan direct naar je huis gestuurd. Hou rekening met verzendkosten deze zijn €5,95. per bestelling. Na ontvangst van je bestelling bij jou thuis zal ik contact opnemen per mail of telefonisch om te vragen of alles goed geleverd is en alles in orde is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.