26 oktober 2019

Afscheid cadeautje voor A-team

8 jaar ben ik lid geweest van het A-team op de basis school de PWS in Lexmond en laatst heb ik afscheid genomen. na 8 jaar was het wel een keer welletjes de oudste zit in groep 8 en gaat volgend jaar de school verlaten ik kom bijna niet meer op school dus behalve dat mijn jongste afscheid gaat nemen, ga ik dat ook. Tijdens de jaar vergadering kreeg ik mooie bloemen en woorden van de juf. Met het A-team ben ik nog uit eten geweest, voor het team had ik een klein bedankje gemaakt. 


Het sentiment van stampin Up past precies bij wat het A-Team doet leuke activiteiten organiseren voor de kinderen van de PWS. Het cocktail glass is van de Sip Sip Hooray set de kleuren zijn van de Regals serie inkt en papier.
Ik wens het A-team een heel leuk en creatief jaar op de PWS. 
groetjes Barbara 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.