14 oktober 2019

Mannen kaart
een kaart voor mannen maken vind ik best lastig. Ik heb wel wat stempelsets die wat meer voor mannen zijn dat maakt het wat makkelijker, maar niet elke man houdt van auto's zeilboten, vuurtorens of ander maritiem spul. Toen ik van de week de emossing folder Brick wall binnen kreeg ging ik ermee spelen, op de min kant (noem je dit zo ik bedoel de kant waar het meeste naar binnen/achter zit dus niet de bolle kant zeg maar) doe je inkt dit kan je doen door gewoon je inktpad op de embossing folder te doen en zachtjes te wrijven of tappen ik heb een inkt roller daarmee rol je eerst over je inkt pad en dan over de embossing folder, dan alles je papier tussen de embossing folder en draaien maar door de big shot of welk ander apparaat je ook hebt. toen ik zag hoe leuk dit was dacht ik voor deze muur moet een auto en zo ontstaat er dus een mannen kaart. de stempels zijn van Geared up garage de inkt is basic grey de maat van de kaart is ca 7,5 x 16 een smalle dus, ik ben helemaal verliefd op deze maat kaart jullie gaan er van de week meer voorbij zien komen 

Goed dus het is me aardig gelukt om een mannen kaart te maken, wat vind jij ervan? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.