06 oktober 2019

Sofie’s sieraden doosje

Gister was het dan zover, Sofie kwam met haar beste vriendin Senna haar sieraden doosje maken. Sofie had een tijdje geleden een cadeau bon gewonnen en mocht komen knutselen. Sophie vroeg maar wat kan ik dan knutselen nou zei ik een kaartje oh zei Sofie die vervolgens vroeg ook een doosje, ze keek me met grote ogen aan, dus ik vroeg wat voor een doosje dan, Sofie wilde een sieraden doosje maken en na een middagje knutselen had ik Sofies sieraden doosje af. 

Gisteren waren ze er om hem zelf te maken in het turquoise want dat is hun favoriete kleur. Ik ben op recht trots op deze 2 kanjers want makkelijk is het niet maar het is goed gelukt de sieraden doosjes zijn erg leuk geworden 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.