18 oktober 2019

Te veel lint

Nou ja teveel, je kan nooit teveel lint hebben. Alleen waar ruimen we al dat lint op, ik had veel in een bakje liggen, alle rolletjes door elkaar touwtjes erbij en nog meer. Vandaag was ik even naar de Ikea, manlief was mee dan kun je de ikea even doen, we zijn de garage aan het verbouwen dat wordt mijn nieuwe atelier, we zijn nog aan het verbouwen dinsdag komt de stukadoor, 

ik kan dus niet wachten met het inrichten en wilde idee├źn op doen om mijn inktpad, punches en stempelsets op te ruimen. Toen liep ik de mala houder tegen het lijf, dit lijkt mij een prima houder voor mijn lint en voor nog geen 6 euro wil ik het wel proberen.
De eindje van de lintjes heb ik wel vast gezet met een speld nu gewoon gaan gebruiken en kijken of het bevalt. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.