24 november 2019

Joehoe atelier is klaar

Gisteren was ik nog bezig om de laatste spullen over te verhuizen naar mijn nieuwe atelier en vandaag is het dan echt klaar, heb nog wel wat wensen hoor andere tafel meer kastjes maar op dit moment past  er ook niets meer in, het nieuwe atelier is namelijk kleiner dan het oude.waarom dan toch verhuizen? Meerdere redenen
1. Het is op de begane grond voorheen was het boven. Is niet voor iedereen makkelijk. 
2. Het ligt dichter bij de dijk/weg is daardoor beter zichtbaar. 
3. Het zit aan mijn huis vast en ondanks dat de vorige plek nog geen 50 meter was als ik een maal boven was liep ik niet gauw even terug of ik liep er ook niet even gauw er naartoe. 

Benieuwd hoe het geworden is kom gerust een keer een kijkje nemen. Er komt nog een officiële opening die zal in januari plaats vinden. 
Kijk anders vast naar het filmpje.


2 opmerkingen:

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.