17 december 2019

Blog updaten

De komende week zal ik dit blog updaten, ik ben begonnen met bloggen maar mijn lay out is helemaal nog niet wat ik wil ik volg een training bij Kylie Bertucci en kom er maar niet aan toe om mijn blog met haar hulp af te maken zoals ik wil. Omdat ik druk ben met knutselen en ik de projecten  graag hier wil laten zien komt mijn blog maar niet af. Ik ga dus aan de slag met de lay-out van dit blog zodat in straks hopelijk na de kerst een blog heb waar ik wat trots op kan zijn tot die tijd zal ik af en toe wat bloggen. Want helemaal niet knutselen kan natuurlijk niet daarvoor hebben we veels te mooie spullen. Hoi mijn Blog dus in de gaten er zal een hoop op gebeuren.

Groetjes Barbara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.