11 december 2019

Cadeau kaart verpakking nummer 4


De kerst bomen zijn de laatste in deze rij van cadeau doosjes met kaart om cadeaukaart in te stoppen. Natuurlijk kan ik er heel veel bedenken nog en het zullen zeker niet de laatste zijn maar morgen weer een andere cadeau kaart kaart. En zaterdag sta ik op de wintermarkt in Hagesteijn als je ze live wil bewonderen dan kan dat daar tenzij ik uitverkocht ben. Heb ik natuurlijk ook vergeten te vertellen dat  je ook nog wat lekker kwijt kan in de doosjes lekker koekje of snoepjes of ....
Laat me weten welke je het leukst. Ergens in januari zal ik een workshop geven om een pizza doosje te versieren met een cadeaukaart erin dat zal dan natuurlijk voor een verjaardag zijn of misschien heb je wel een bruiloft, of zijn je opa en oma 50 jaar getrouwd het is allemaal mogelijk om zelf te komen maken of bij mij te bestellen.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.