15 december 2019

Krokodillen leren tasje

Dit tasje komt van de nieuwe set dies die horen bij de all dressed up set de tas maak je simpel met een stans die je 2 x uit het papier draait, dan plak je die 2 delen aan elkaar en heb je een tasje.

 Deze tas heb ik voor dat ik hem in elkaar zette gevouwen op de lijntjes en toen met de embossing folder hammered metal nogmaals door het stansapparaat gehaald. Het is handig ook de tas voor dat je hem embossed te bouwen want na het embossen vind je de vouwlijntjes slecht terug.  Ik heb Cajun Craze cardstock gebruikt en verder copper foil is het geen schatje geworden. Wat gaan we er nou in doen kaartjes, cadeau kaartje, lipstick..... de stansen zijn vanaf 3 januari bij mij te bestellen. Wil je ze vooraf al een keertje zien kom dan langs in mijn atelier paper tree je kan dan nog een kerst tasje maken.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.