06 december 2019

Sneeuwpop met waxines

Deze leuke mini doosjes heb ik als swap gebruikt in Dortmund de waxinelichtjes waren de aanleiding. Die zag ik en toen wist ik dat ik er echt iets mee wilde gaan doen mijn favoriete kleur is toch wel rood heerlijk helder rood. De sneeuwpop is zo leuk om iets mee te maken de hoop is dan ook dat er nog een dik pak sneeuw valt zodat we zelf een sneeuwpop kunnen maken. Alhoewel ik echt een hekel heb aan kou en die vieze sneeuwpap maar gewoon 1 dag enorm veel sneeuw en dan weer overdag wel in het werkend een zondag of zo rond de

In dit filmpje zie je hoe ik het sneeuwpop doosje gemaakt heb.


Om deze doosjes te maken heb je het volgende nodig
Papier designer series paper 6” x 2 3/4”
Score Lange kant op 1 1/2”, 2 3/4”, 4 1/4, 5 1/2.
Score Korte kant op 1 1/4 (let op dit is de bodem dus als je papier met richting heb dan is dit de onderkant,)

Zie voorbeeld knip de lijnen en plak doosje in elkaar stempel de sneeuwpop en plak voorop.
Het stukje rood met merry Christmas is 1”x 4” plak de linkerkant vast met wat tape of lijm.

Product List

Links by TheseAreMyStamps.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.