05 januari 2020

Best dressed in de hoofrol

Deze week staat de Best Dressed stempelset van Stampin'Up!© in de hoofdrol, vandaag maken we gebruik van alleen de stempelset bij deze stempelset kun je ook de bijpassende dies/stansen bestelen die laat ik van de week nog voorbij komen op mijn blog.
 Voor het kaartje heb ik gebruik gemaakt van de standaard note cards van Stampin'Up!© dit zijn echt super kaartje die ik altijd op voorraad heb ze zijn niet te groot en zeker niet te klein. je kan er dus een hoop op kwijt een kaartje als dit is snel gemaakt, met zwarte inkt en een real red. Het kaartje schittert doordat ik het met een spritzer gevuld met 70% alcohol en een drupje champagne mist er op gespoten heb, dit geeft het papier net iets extra.De maten van de labels zijn 2"x 8 1/4" de lengte kun je zelf aanpassen naar hoe lang je het wil hebben hou er wel rekening mee dat je hem dubbel vouwt. 1 kant top je met de tag topper punch, vouw hem dan dubbel. De achtergrond op de 1e 2 labels heb ik met wat inkt en een kwast ingekleurd. 
wil je weten hoe ik dit gedaan heb kijk dan het filmpje 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Disclaimer voor www.Paper-tree.nl
Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.Paper-tree.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Barbara van den Boom. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.
Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Barbara van den Boom is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Barbara van den Boom.
Geen garantie op juistheid
Indien van toepassing:
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Barbara van den Boom te mogen claimen of te veronderstellen.
Barbara van den Boom streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Barbara van den Boom aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.
Wijzigingen
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.Paper-tree.nl op deze pagina.
Deze disclaimer is gegenereerd op disclaimerwebsitevoorbeeld.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.