13 januari 2020

Under my Umbrella als vaas

Veel stempels kunnen gebruikt worden voor iets anders dan waar ze voor bedoelt zijn neem nou de half ingeklapte paraplu van de Under my Umbrella stempelset.  Ik heb die al voorbij zien komen als cape van Dracula om maar iets te noemen.
Zelf heb ik nu gebruikt als vaas en de standaard van de piece off cake dient als onderstel van de vaas.  van zowel de paraplu als het onderstel is een pons zelf van de bloemetjes is een pons tewijl ik dit opschrijf borrelen de ideeen omhoog, van de week maar eens een iets uitgebreidere kaart maken. 

Nu deze kaart 
ik heb gebruikt gemaakt van en note card met dit zijn mooie standaard kaartjes met envelope altijd handig om op voorraad te hebben. 
Ik ben begonnen met de standaard in het zwart te stempelen die is ingekleurd met gray granite dan de vaas dat was nog even puzzelen want de vaas heeft een puntig uiteinde die wilde ik er niet op, met wat handig inkten je legt niet de hele stempel op je inktpad,  maar je inkt net dat puntje niet dan goed mikken op de standaard of een stamparatus gebruiken voor een perfecte plaat, de vaas is ingekleurd met de soft sea foam marker. 
Eerst heb ik de grote bloemen gestempeld met real red en pool party, de rode heb ik met een blender pen iets ingekleurd de stelen heb ik daarna toegevoegd in old olive, doordat ik eerst de bloemen gestempeld had kon ik zien waar nog ruimte was voor de kleine bloemetjes. Op de hartjes van de bloemen heb ik vervolgens rhinestones op de rode en facetete dots op de pool party bloemen geplakt. De tekst thank you komt van de thoughtful blooms net als de bloemen, deze set is gratis bij een besteding van €60,00 tijdens de Sale a Bration. 


Wil je bestellen? Dat kan via de linken hieronder dan kom je in de webshop. liever niet via de shop bestellen mail mij dan op barbara@paper-tree.nl of bel 06-42129901. liever eerst een keer proberen kom dan langs tijdens openingstijden. 

Product List

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter.

Barbara van den Boom
creatief Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.