25 februari 2020

Bonanza Buddies in de Zonsondergang

Wat een weer is het op dit moment in Nederland, ik ben storm na nummer 3 Ellen echt wel zat, ligt echt niet aan de naam hoor, ik ken toevallig een Ellen en die mag ik een vriendin noemen. Ik verlang inmiddels echt naar heerlijk zomer weer met hele mooie zonsondergangen, heerlijke avonden buiten eten en genieten van de zon en warmte. Als het er in het echt niet inzit dan maar zelf een zonsondergang maken en er naar verlangen meer zit er op dit moment niet in.
Deze basis van deze kaart is een Crushed Curry in de lengte door de midden. de zwarte onderkant meet 14,4cm x 10,2 uit de zwarte onderkant kun je dan uit het midden de koala's de ballon en slinger stansen let wel op dat je uit de kant blijft, dit hoeft natuurlijk niet maar dit is wel een zuinige optie. 
het witte cardstock is 14cm x 9,8cm. 
Ook bij mij gaat het wel eens mis bekijk het filmpje om te zien hoe dit gebeurde. Ik heb nog niet bedacht hoe ik dit ga oplossen, mocht je iets weten dan hoor ik het graag. 
In het filmpje zie je hoe ik de achtergrond maak. De balon komt van de ballonen pons.
Ik heb voor de achtergrond gebruikt gemaakt van de volgende kleuren van licht naar donker 
Daffodile Delight
Crushed Curry
Mango Melody
Pumpkin Pie
Cajun Craze
Cherry Cobler
Merry Merlot

Deze mooie kleuren zorgen voor een prachtige zonsondergang ik ga ervan dromen heerlijk zomer weer met mooie zonsondergangen, laat je me weten wat je ervan vindt, ben heel benieuwd of jij ook zo verlangt naar de zomer of geniet jij echt van storm.
Groetjes Barbara
Product List
Sponge Brayers
[141714]
€ 9,50


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.