16 februari 2020

Heb ik teveel dsp?


Voor degene die niet bekend zijn in de wereld van Stampin'Up! Dsp staat voor designer series paper, bedrukt papier dus eigenlijk, mooi papier vooral. Heb ik daar te veel van? Volgens mij kan je nooit te veel mooi papier hebben, maar ik heb inderdaad wel veel en wil eigenlijk nog meer. Vind ik het zonde om zo een groot vel papier aan te snijden, ja elke keer weer denk ik, ga ik dit echt doen, ik moet wel anders kan er straks geen papier meer bij bekijk het filmpje onder aan maar eens hoeveel dsp ik nog heb, ik begin ermee. Mocht je iets zien waarvan je denkt dat is mooi laat het me dan weten ik verkoop het dsp ook los per vel. Deze week gaan we dus aan de slag met het mooie dsp van Stampin'Up!® mocht je nou niet van stempelen houden, maar vind je kaartjes maken wel leuk volg me dan deze week. We gaan wel stempelen maar minimaal. alleen een tekstje hier op daar. verder laat ik gewoon het papier spreken.
Wist je dat je van 1 vel dsp van 30cm x 30cm met gemak 4 kaarten bedekt wel meer ook, (zie dat morgen) en toen had ik nog genoeg dsp over voor een doosje die zie je dinsdag op mijn blog. 

Maar goed deze kaarten: de basis is een A4 in de lengte doormidden op 10,5cm
de dsp er op is 10,2cm x 14,5cm dit dsp is dubbelzijdig, het is aan allebei de kanten te gebruiken

Verder gebruikte ik veel ponsen: de label me lovely punch, de ronde 
 2 1/4 punch, de starburst punch, de 2"punch, classic label punch en de timeless label punch.


 Voor deze kaarten heb ik de coastal weave embossing folder gebruikt voor de label me lovely punch.


Zo heb je snel een setje verjaardagskaarten. bij elkaar.
Bekijk het filmpje om te zien of ik inderdaad teveel dsp heb. Wat ik laat zien is trouwens alleen maar wat er nu in de collectie zit ik heb nog meer. ssssstttt


tams# 41444
Product List


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Barbara van den Boom 
Onafhankelijke Stampin'Up demonstratrice
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.