06 februari 2020

Lady bug

Het lieveheersbeestje mag natuurlijk niet ontbreken in de week van Valentijn, het is een echt liefje. De achtergrond is gemaakt met clear embossing poeder op een whisper white kaart. Doordat de clear embossing poeder  de witte achtergrond van het papier houdt als je er met een kleur overheen gaat krijgt de achtergrond een leuk effect. In het filmpje onder aan het blog leg ik uit hoe ik dat gedaan heb.

De basis van deze kaart is een A4 in de lengte door de midden.
Verder heb ik de volgende materialen gebruikt:
Stitched so Sweetly dies
Painted label dies het rondje is wit en zwart
Clear embossing poeder
Sponge Saubers
knuffels op papier
De hartjes komen van Celebrate with cake
en de stamparatus.
de gebruikte kleuren zijn flirty flamingo en real red

Als eerste heb ik het label gemaakt. De hartjes heb ik uit de hand gestempeld dat werkt prima alleen kan zag ik toen het klaar was dat niet alle hartjes het embossing poeder goed gepakt had misschien is mijn Versa mark gewoon aan vervanging toe. De kaart wilde ik dus beter maken, daarom heb ik voor de kaart de stamparatus gebruikt, je kunt kan meerdere keren op dezelfde plek stempelen en je krijgt een patroon. De hartjes stempel je dus met versamark op de kaart dan gaat er clear embossing poeder overheen en maak je het warm met de heattool.
als alles hard is wacht je even tot het is afgekoeld.

Met de sponge daubers en flirty flamingo kleur je eerst het gedeelte wat je met de clear


De lady Bug stempel set is Gratis voor de gastvouw van een thuisparty, als er tijdens een thuis party een bestelling is van €375,00, ik ben nog op zoek naar iemand die het leuk lijkt om een thuis party te geven. Dus durf jij de uitdaging aan te gaan door een party te organiseren, nodig vriendinnen, collega's, familie, de buren, de moeders van school, de juffen van school, de moeders van het voetbalteam/gym/hockey zo kom je echt wel aan een hoop mensen. en wie weet krijg jij de lady bug stempel wel gratis.

Product List
Celebrate With Cake Photopolymer Stamp Set
€ 19,00
Stitched So Sweetly Dies
€ 39,00
Clear Stampin' Emboss Powder
€ 7,25
Knuffels Op Papier Bundle (Dutch)
€ 59,25
Little Ladybug Host Cling Stamp Set (English)
€ 0,00


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.