04 februari 2020

Over the Moon viert Valentijn

Het koetje van de stempelset "Over the Moon" is verliefd en wil een valentijnskaart bezorgen. Voor die  allerbeste vriendin is er ook een kaart. Stuur jij kaarten met Valentijn en zet je dan je naam erop of laat je de ontvanger gissen van wie de kaart is. Zie ook het Filmpje waarin ik de kaarten maak onder op.
De kaarten zijn als volgt gemaakt 
snij een A4 in de lengte op 10.5 m midden. 

Voor de rode kaart het ik gebruik gemaakt van real red cardstock. 
De real red en flirty flamingo hartjes achtergrond is van het "from my heart specialty designer paper, de maat is 10.2cm x 14.6cm de hoekjes zijn afgerond met de detailed trio punch. 
Het witte rechthoek is uitgestanst met de grootste stans/dies van de stiched so sweetly stansen 
De real red achtergrond is 10.6cm x 7.7cm. 
op het witte recht hoek stempel je de drommende koe van de Over the Moon set het hartje komt daar ook uit net als de tekst "Over the moon for you"
de kaart is als volgt opgebouwd plak het hartjes papier op de basis kaart. 
plak het witte rechthoek op de rode achtergrond en plak dit dan met dimensionals op het midden van de kaart.
De maten van de kaart "Voor de allerbeste vriendin" zijn hetzelfde als de maten voor de rode kaart.
De basis is gemaakt van pool party.
De achtergrond is van het nieuwe "Pleased as Punched" designer papier. De hartjes zijn erop gestempeld met het kleine hartje van de stempel set "Ride with Me", die passen precies in de witte vakjes. Dit papier is vanaf vandaag te bestellen en co├Ârdineert met de paraplu, tulpen, harten en bloemetjes pons uit de mini catalogus en de Sale a Bration, wacht niet te lang met bestellen, vorig jaar ging het snel.
De laatste kaart van vandaag heeft als basis bermuda bay cardstock ook deze kaart is in de lengte door de midden gesneden de harten achterkant is van het nieuwe "pleased as Punched" papier.
met de "Garden gateway dies heb ik de poort gemaakt in het hartjes papier de poort die eruit kwam heb ik bewaard. Het hartjes papier is op de basis geplakt net als de poort die eruit kwam maar dan de achterkant van het hartjes papier.
Het hek is uitgestanst in Bermuda Bay cardstock voor dat ik het hek ben ik met het witte inkt pad over de stans heen gegaan, zo krijgt het hek witte accenten.
Voor dat het hek op de kaart geplakt wordt eerst de koe stempelen inkleuren en uitknippen, het bloemetje heb ik afgeknipt en vervangen door een hartje (deze pons is helaas niet meer in de collectie). Het hek heb ik met Foam adesive strips op de kaart geplakt, ik had alleen de tekst vergeten die had ik graag ergens bij de koe gestempeld dat lukte niet meer dus toen maar ergens tussen de harten in.


Product List
Over The Moon Cling Stamp Set
€ 24,00
From My Heart Specialty Designer Series Paper
€ 18,00
Garden Gateway Dies
€ 42,00
Ride With Me Photopolymer Stamp Set
€ 25,00
Pleased As Punch Designer Series Paper
€ 14,00


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

a

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.