19 maart 2020

Flowering Foil papier

Het mooie papier Flowering Foil is gewoon gratis bij een bestelling van €60,00 hoe gaaf is dat. je kunt het gewoon gebruiken zoals het is wit met zilver en koper of inkleuren met blends,Sponge daubers, Sponge brayers en een gewone keuken spons zal ook best lukken maar mijn favoriet zijn de Sponge Brayers.
Ik heb al aardig wat kaartjes voorbij zien komen met dit papier in heel veel vrolijke kleuren en natuurlijk gewoon zo mooi als het van zichzelf is. Daarom vandaag een ongewone kleur op mijn 1e kaartje. 
Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de kleuren Smoky Slate, Gray Granite en Basic Grey het lintje is niet meer in de collectie, het papier wordt ook prachtig als je het zwart rolt met een Sponge Brayer. De tekst is van de stempel set Van alles wat van Stampin'Up!. Helaas hebben we soms ook kaarten nodig van troost, deze kaarten vind ik nog steeds lastig om te maken, maar deze is best goed gelukt al zeg ik het zelf. 
In het filmpje hieronder aan maak ik dit kaartje. Hier heb ik gebruik gemaakt van de kleuren Granny Apple Green, Pretty Peacock en Night of Navy. Het lintje is aan een kant Pretty Peacock en aan de andere kant Old Olive. De tekst is van de Speciaal voor jou stempel set ook deze set is gratis bij besteding van €60,00, dat wordt dan nog moeilijk kiezen. Je kan natuurlijk ook voor beide kiezen en dan voor €120,00 aan de mooie Stampin'Up! producten besteden.


Aan het eind van het filmpje laat ik nog zien dat je het Flowering Foils papier met een sponge dauber bewerkt uit eindelijk is dit het eind resultaat geworden.
Ik heb de bloemblaadjes bewerkt met een sponge daubers in de kleur Pretty Peacock, daarna ben ik met de Sponge brayer in de kleur Sea Side Spray, in die kleur is ook de basis kaart van gemaakt 


Product List


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.