06 maart 2020

pluk de dag is goed gekleed

1 van de leukste dingen aan het zijn van demonstratrice van Stamin'up! is dat ik onderdeel ben van het tulpen team onder leiding van Ellen Liefting van Bij Ellen in Egmond. in het tulpen team zitten allemaal demonstratrices en met elkaar delen we onze creaties en idee├źn, van Ellen krijgen we elke maand een pakketje met karton en papier met design lintje het is de bedoeling dat iedereen in het team iets maakt met het pakketje dat kan een kaart, doosje, tasje etc zijn liefst wel aangevuld met recente  Stampin'Up! stempels, papier etc. deze maand kregen we een pakketje met het Best dressed papier, een halve A4 wit en Petal Pink karton, stukje mint macaroon lint, en zijde papier. Het leuke is dat iedereen met het zelfde pakket hele andere dingen maakt op die manier inspireren we elkaar steeds weer. Zelf heb ik natuurlijk ook een Team het Paper-Tree team en wij inspireren elkaar ook weer door 1 x in de maand samen te knutselen. Denk je nou dat klinkt leuk zo samen knutselen en inspiratie delen neem dan contact met me op als je nu instapt krijg je nog zoveel meer dan alleen maar korting op je volgende bestelling, je wordt lid van een leuk team het paper-tree team, je krijgt van mij geregeld producten die je uitdagen. Ik help je als je van je hobby je beroep wil maken. 


Vandaag dus een kaart met behulp van Ellen's pakketje i.p.v. de tas van de best dressed helemaal te maken heb ik alleen een voorkant gestanst en deze zo op wit karton geplakt de gespen en het vakje voorop zijn van Lovely Lipstick karton en de bloem is 3x geponst met de mini Daisy pons. De stippen zijn in Daffodil Delight gestempeld. Het labeltje in het voorvakje is in Petal Pink en geponst met de delightful label pons het lintje is in mint macaroon en is met een stukje garen vast gebonden aan elkaar.
De tekst en cadeautjes aan de binnen kant zijn van de stempelset Family party en beide zijn in Lovely Lipstick gestempeld. 
Morgen op mijn blog laat ik zien wat ik nog meer heb gemaakt met het pakket van Ellen. 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Barbara van den Boom
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901Maandag 13:00-17:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.