26 maart 2020

Verveel jij je al.

Tuurlijk blijven we met zijn alle thuis en vele van jullie zullen net als ik worstelen met de tijd dat je, je eigen werk doet en de kinderen helpt met hun huiswerk, ik ben gewend om thuis te werken en toch ben ik helemaal van slag. Dat merk ik in mijn creativiteit in de voorbereiding van filmpjes projecten en in de Chaos die heerst in mijn Atelier overal ligt wat, ook voel k me schuldig naar mijn kinderen toe,omdat ik aan het werk ben in het atelier en omdat ik me schuldig voel komt er dan weer niets productiefs uit mijn handen. Ik heb wat houvast en ritme nodig merk ik. Dus heb ik een aantal dingen veranderd ik het het atelier wat opgeruimd en de kinderen maken nu daar hun huiswerk, als ze dan vragen hebben ben ik in de buurt. Ik maak kaartjes op bestelling en dat geeft structuur want die wil graag maken en dat geeft ontspanning. Kom ik dus bij mijn vraag verveel jij je al, ik dus niet, maar denk je nou ja wat moet ik in het weekend nou gaan doen met de kinderen of als dit langer gaat duren dan is het huis aan de kant de was bijgewerkt mijn werk af en dan, misschien mag ik dan wat ideeen opperen om te gaan doen. Je kunt natuurlijk op de bank ploffen met een zak chips en netflixen de hele dag of lekker buiten een wandeling maken maar ja dat doe je ook niet de hele dag.
Dus waarom niet knutselen, Stampin'Up! biedt meerdere bundels aan waarmee je gelijk succes hebt, alles zit erin de komende dagen laat ik er verschillende voorbij komen en wil je iets bestellen dan kan dat via de link onder in daarmee kom je gelijk in mijn shop te recht of mail/bel of app mij en ik bestel het voor je.
Vandaag dus de 1e De Delightflull day tags Bundel
In deze bundel zit alles om 10 labels en 8 pizza doosjes te maken.
De Bundel bestaat uit stempelset Delightfull day 
Clearblock C (deze is om je stempels tijdelijk op te plakken)
Pretty Peacock inktpad 
Stampin dimensionals 
3 rolletjes touw
10 koperen clips en 
koper washi tape
De bundel kost €59,00 voeg je nog iets toe aan je bestelling zoals de nobel peacock Rhinestones dan mag je iets gratis uitzoeken uit de Sale A Bration klik Hier om te zien waar je uit kan kiezen, deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart, Voor elke €60,00 mag je een gratis cadeau uitkiezen. 
Bestellen kan 24/7 in de shop of mail/app of bel mij voor je bestelling. Product List

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl


Het atelier is op dit moment gesloten tot 1 juni. I.v.m. corona crisis
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.