21 april 2020

Above the Clouds Wolken in de lucht

In de stempelset van Above the Clouds van Stampin'Up! zitten best veel stempels 19 stuks om precies te zijn het zijn de luchtballonen zelf met mandje, vogels, een hartje dat is de kleinste, vlagetjes, tekst natuurlijk en Wolken. De wolken heb ik vandaag clear/helder geembosed met clear powder. op whisper white cardstock dat geeft een leuk effect als je daarna het witte cardstock met een rolletje kleur geeft.
Het papier waar de wolken en de luchtballon op zitten was dus wit, Whisper White om precies te zijn. door de wolken met heldere/clear embossing poeder te maken blijven deze dus wit als je er met een rolletje overheen gaat. 
De kaart hierboven is gemaakt in Sea Side Spray de basis het papier met design en de kleur die tussen de wolken zit is allemaal Seaside Spray enkel de tekst de meeuwen en de luchtballon hebben een andere kleur, de lijn aan de linkerzijde van de ballon was eigenlijk een ongelukje, maar zo mooi van boven naar beneden gelijk alsof het een soort schaduw is. Ik de luchtballon niet opnieuw gestempeld  ,maar het zo gelaten heb.




De binnenkant is versierd met vlaggetjes en de tekst van harte gefeliciteerd. 

De kaart hierboven is gemaakt in Costal Cabana alleen heeft de achtergrond van de wolken nu meerdere kleuren gekregen ik gebruikte van onder naar boven  Pool Party, Coastal Cabana, Bermuda Bay en Pretty Peacock, om de wolken  er uit te laten knallen. De luchtballon is in Lovely Lipstick gestempeld. Het mandje, de tekst en de meeuwen in Pretty Peacock. 
Wil je zien hoe ik dit gedaan heb kijk dan naar het filmpje hieronder. 











Van deze kaart is ook de binnen kant gestempeld met de vlagetjes de teksten zijn van de Van alles wat stempelset die heel goed samen gaat met de Clasic Label Pons







Product List
Above The Clouds Bundle
€ 44,00
Van Alles Wat Cling-Mount Stamp Set (Dutch)
€ 44,00
Card Stock A4 Coastal Cabana
€ 10,50
Versamark Pad
€ 11,50
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.