01 april 2020

Check You Out

Deze stempelset Check you Out van Stampin'Up!,  had ik al weer een tijdje in huis, ik had alleen nog geen idee wat ik ermee wilde gaan doen, eigenlijk wilde ik deze stempels gaan gebruiken voor degene die geslaagd zijn voor hun diploma, nu maar afwachten hoe dat gaat dit jaar. na wat speuren in mijn kast vond ik Notitie boekje ooit gekocht bij de action en nog niet echt gebruikt deze werd de basis voor mijn volgende Project, de boekjes zijn een prima formaat niet te groot of te dik past prima in een tasje of misschien zelfs wel in een jaszak. 
De uit is gestempeld in zwart op whisper white, de boeken zijn gestempeld in basic grey en pretty peacock, het notitie blaadje is gestempeld in mango melody, de stenen achtergrond is white vellum uit gestanst met de stiched so sweetly dies en geembosed met de brick wall. 
Ik heb het notitie boekje dicht gedaan met het crinkeld seam binding white ribbon. 
zo blijft het boekje ook in je tas dicht zitten. 

zo geef je een leuk cadeautje weg je kan er natuurlijk altijd nog een persoonlijke tekst in schrijven.

Groetjes Barbara 

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.