09 april 2020

faceted box in garden lane

Zoals al eerder gezegd ik hou van doosjes maken toen ik net met deze hobby/werk begon, deed ik niet anders op Pinterest vind je veel patronen van doosjes, ik vind het leuk om te zien of ik die doosjes vanaf zo een plattegrond na te maken zo ook dit doosje van vandaag.
Dit is de tekening waar ik mee aan de slag ging om het volgende doosje te maken
Voor dit doosje gebruikte is Floral essence papier het is een mooi doosje geworden de bloem is gestempeld in Flirty flamingo op petal pink vellum de bloemknop heb ik ook in gekleurd met de blends van flirty flamingo,

Voor dit doosjes heb je het volgende nodig 
papier met design van 15,2cm x 21 cm
score eerst de korte kant op 1, 6, 11
de kant waar je 1 cm gescoord hebt tegen de bovenkant van je trimmer leggen en vervolgens tot de 2e lijn scoren op 5cm, 10cm, 15, cm  de laatste score lijn aan deze kant op 20cm. score je wel over de hele lengte van het papier 
dit is de bovenkant van het doosje. 
je papier omdraaien nu de andere lange kant dit is de onderkant van het doosje zorg dat je begint aan de kant van de plakrand score op 3,5cm, 8,5cm, 13,5 cm, 18,5cm. 

knip nu de rechte lijnen in en knip weg wat je niet meer nodig heb zie voorbeeld hierboven dan met een liniaal of op je trimbord de schuine lijnen scoren zoals hierboven staat. 
In het onderstaande filmpje maak ik het doosje in Garden Lane papier.


Ik hoop dat je dit een leuk project vindt, ik steek een hoop tijd in mijn projecten heb je dit doosje nagemaakt, stuur mij er dan een foto van het is leuk om, te delen. 
wil je Stampin'Up! bestellen dat kan via de foto's hieronder kom je in de shop wil je liever niet online bestellen neem dan contact met op via mail barbara@paper-tree.nl of via de telefoon 06-42129901
 groetjes Barbara

Product List

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.