17 april 2020

Hieper de piep ik ben jarig

Vandaag is mijn 51e verjaardag, ik zou vanavond mijn 50 +1 verjaardag groots vieren in de Gouden Leeuw vanavond, helaas bepaalde Corona anders. Gisteren kreeg ik al een een aantal kaarten voor mijn verjaardag en een pakketje via de post dat pakketje mocht ik vandaag pas openen dat wakkerd echt enorm de nieuwsgierigheid aan. Ik zal later vandaag tonen wat er in zit  en welke kaarten ik nog meer gehad heb voor mijn verjaardag . Echte post is echt zoveel leuker. 
Vandaag dus een verjaardags kaart in een mijn favoriete kleuren rood en zwart. Dit vindt ik zo een mooie combinatie,het rood spat ervan af. Ik hou ervan. 

ik kwam een kaart als deze tegen op Pinterest,  van helaas heb ik de kaart niet gepint en kan ik m nu natuurlijk niet meer terug vinden,  geweven papier in 2 kleuren. 


Ik heb gebruik gemaakt van real red card stock en from all my heart papier met design. Het real red heb ik met de handvat  stans van de all dressed Up stansen uit gestanst. 

Voor dat ik alles vast plakte heb ik eerst de stroken in elkaar verweven, toen alles goed zat heb ik dat omgedraaid om vast te lijmen en daarna weer om gedraaid om vast te plakken. 

Product List
From My Heart Specialty Designer Series Paper
€ 18,00
Basic Black A4 Card Stock
€ 10,50
Real Red A4 Card Stock
€ 10,50
Family Party Photopolymer Stamp Set
€ 27,00

Links by TheseAreMyStamps.com

1 opmerking:

  1. Leuke kaart voor jezelf gemaakt. Leuke inspiratie. Kaartjes is altijd leuk. En op deze speciale dag helemaal. We gaan het later vast nog vieren. Plezier met elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.