28 mei 2020

Atelier

Vandaag geen kaart ik ben de afgelopen dagen bezig geweest met het Atelier. Voor het atelier staat sinds gisteren een Pergola
zo hebben we een leuk plekje om buiten te zitten en koffie te drinken als je langs komt en de kaartjes kunnen er onder staan dan hebben die ook een beetje schaduw. 
Verder heb ik me vandaag de Ikea in gewaagd het viel mij reuze mee met de drukte vandaag. op mijn bureau stonden allerlei bakjes met embellishments clearblocks de sponge brayers en zo nog wat bakjes deze namen veel ruimte in waren niet erg overzichtelijk. Bij Ikea hebben ze van die mooie kasten die maar 20cm diep zijn maar waar ik een hoop in kwijt kan zonder dat ze veel ruimte innemen. deze staan nu op mijn bureau met mooie witte bakjes erin waar alles netjes in is georganiseerd. 
Bovenop kan nu mooi de plank met lint. Hier ben ik dus druk mee bezig geweest. 
Vanaf Vrijdag hoop ik boven aan de dijk weer kaarten neer te zetten in een bakje op een tafeltje dit omdat in de molen de kaarten teveel verkleuren. Vrijdag ben ik ook open mocht je langs willen komen ben je vanaf 10:00 uur van harte welkom. 
Verder ben ik bezig met het bedenken van een "beginners" cursus Stampin'Up! we beginnen dan gewoon simpel met stempelen 1 x in de maand leren we dan weer iets nieuws als je dit leuk lijkt dan hoor ik het graag ik hoop dat ik dit morgen uit kan werken. 
We zouden dan met zoiets beginnen. hopelijk morgen meer. 
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.