12 mei 2020

Puur natuur als regenboog

De boom van vandaag is in regenboog kleuren. Benieuwd hoe ik dat gedaan heb kijk dan naar het filmpje hieronder.
De achtergrond is van de papier met design serie Perennial Essence van Stampin'Up! op dit moment nog te bestellen zolang de voorraad strekt of tot 2 juni. 


De kleuren die ik gebruikt heb voor de kaart die ik in het filmpje maak is van de brights serie. Dit zijn mooie vele kleuren waarbij ik altijd aan de zomer moet denken. De markers zijn geweldig vooral omdat je ze ook op je stempels kan gebruiken en dus verschillende kleuren te gelijk op je stempels kunt gebruiken. Met de markers breidt je je kleur collectie dus snel uit zonder dat je alle inkt pads koopt. (Let wel op dat kleuren op stempels alleen kan met de markers en niet met de Blends).
De markers hebben een kwast achtige kant en een schrijf kant.
Voor de kaart gebruikte ik de volgende kleuren van boven naar beneden poppy parade, mango melody, granny apple green, coastal cabanna, flirty flamingo, gorgeous grape. 
De tekst "Liefs" is van de Nederlandse stempel set Pluk de Dag van Stampin'Up!. 
Natuurlijk krijgt de Enveloppe ook kleur. 
net als de binnen kant
In het filmpje hieronder zie je hoe ik met de markers deze regenboog boom maakt, veel plezier met kijken en vergeet niet het filmpje te liken of een reactie achter te laten Bestellen kan heel simpel door op een van de foto's hieronder te klikken kom je op mijn 24/7 webshop (let op credit card nodig) liever niet via de Webshop bestellen of geen credit card geef dan je bestelling door via barbara@paper-tree.nl of bel 06-42129902. ik help je graag verder. 
Product List
Puur Natuur Cling-Mount Stamp Set (Dutch)
€ 51,00
Nature's Roots Dies
€ 47,00
Brights Stampin' Write Markers
€ 37,50
Bermuda Bay 3/8" Mini Chevron Ribbon
€ 8,50
Perennial Essence Designer Series Paper
€ 14,00Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl


Openingstijden 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.