09 mei 2020

Puur Natuur


Dit was een drukke week met opdrachten voor Moederdag heerlijk natuurlijk, maar als er dan woensdag een bestelling binnen komt met nieuwe stempels en stansen wil je daar natuurlijk gelijk mee aan de slag. De stempels moesten dus even wachten vanavond (het is nu zaterdag avond vond ik eindelijk de tijd om iets te doen wat ik al heel lang wilde doen, namelijk stempelborden maken. 
Stempel borden zijn borden van MDF waar ik Whisper White papier op plak en vervolgens de stempels van een set op stempel als er stansen bij zitten gebruik ik die ook allemaal. Deze plaats ik dan in het atelier zodat iedereen kan zien welke stempels er bij welke stansen horen en natuurlijk welke stempels ik heb. Vanavond was dus mijn nieuwe set gelijk aan de beurt. 
De set puur natuur van Stampin'Up!® stond al heel lang op mijn lijstje, want het zijn bomen en laat ik die nou erg mooi vinden, Het is een grote set met 16 stempels en 9 stansen en 3 embossing stansen. 
De bomen, blaadjes en takjes zijn gestempeld in alle kleuren groen die we in de collectie hebben. De bomen zijn heel gedetailleerd net als de boomschijf. 
Deze set gaat gelukkig weer een jaar mee, hij staat ook weer in de nieuwe jaar catalogus dat was de reden dat ik m mocht bestellen van mezelf, en de stansen Nature's Roots staan behoorlijk afgeprijsd  tussen de last change producten, niet dat ze eruit gaan, maar ze worden voortaan geproduceerd door een andere leverancier. 
Kortom ik was zo blij als een kind vanavond. Deze week meer met deze stempelset, tenzij mijn bestelling binnen komt met de nieuwe producten uit de nieuwe catalogus dan is er weer nieuw speelgoed. Zo blijven we bezig met stempels, papier, stansen, ponsen en wat nog wel niet meer. 
Hele fijne dag vandaag het wordt prachtig weer geniet ervan en wil je mijn stempelbord live komen bekijken ik ben vandaag open van 10:00-13:00. 

Vergeet niet om je in te schrijven voor mijn NieuwsbriefProduct List
Puur Natuur Cling-Mount Stamp Set (Dutch)
€ 51,00
Nature's Roots Dies
€ 47,00
Neutrals Classic Stampin' Pad Assortment
€ 81,00
Regals Classic Stampin' Pad Assortment
€ 81,00

Links by TheseAreMyStamps.com

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901

Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.