24 juni 2020

bijzondere zonnebloemen met markers

Vandaag een kaartje in verschillende kleuren ik heb voor deze kaart gebruik gemaakt van de markers in de kleuren pretty peacock, coastal cabana en sea side spray. heb je deze markers niet, maar wel de inkt pads dan lukt het ook als je de stempel inkleurt met wattestaafjes die je in de inktpad doopt. 


Als je m hebt gebruikt dan ook de Stamparatus zo kun je meerdere keren achter elkaar stempelen mocht je een stukje vergeten zijn in te kleuren. 


De tekst is van de bijzondere zonnebloemen de volledige tekst is "jij bent een geweldig mens als je dat maar weet" met de marker heb ik alleen de tekst "jij bent geweldig" ingekleurd. en aan de binnenkant van de kaart staat "dat je het maar weet"

De kaart hierboven is op een stukje Pretty Peacock cardstock geplakt voor ik dat deed heb ik de grote zonnebloem eruit gestanst, deze is dan weer prima te gebruiken als achtergrond op een andere kaart. Zoals hieronder 

Het whisper white heb ik met de greenery embossing folder embossed. 

De tekst komt van Volop vriendenProduct List
Bijzondere Zonnebloemen Bundle (Dutch)
€ 62,00
Many Marvelous Markers
€ 153,75
Volop Vrienden Cling Stamp Set (Dutch)
€ 28,00
Pretty Peacock A4 Cardstock
€ 10,50

Links by TheseAreMyStamps.com

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.