04 juni 2020

Filmpje van nieuwe catalogusen en scheve taart

Vandaag geen kaartje of project. Mijn jongste dochter werd vandaag 12 jaar en dat hebben we natuurlijk op corona wijze gevierd gisteren hebben we een flits bezoek aan opa en oma gebracht. vanmorgen moest ze gewoon naar school en vanmiddag was ze thuis met een vriendinnetje uit haar klas. Met de oudste die was wel vrij hebben we vanmorgen een cake gemaakt, ook dat is creatief bezig zijn, echter ben ik beter in kaartjes maken. 
Oordeel zelf maar, het lijkt een beetje op de cake uit de tv serie van netflix nailed it vind ik, maar het deed aan de smaak niet af hij was heerlijk en omdat mijn kinderen allebei coeliakie hebben glutenvrij niemand die daar iets van proefde. 
Wat gaan we dan wel doen vandaag, ik heb een filmpje gemaakt over de nieuwe catalogussen die uit zijn er is het grote boek  de jaar catalogus, de beginners catalogus en de Catalogus met de Nederlandse stempelsets.  


Heb je de Nieuwe jaar catalogus nog niet in huis mail me dan je gegevens, dan stuur ik deze naar je toe. Woon je in de buurt ophalen is nog leuker. 
Je kunt de catalogus ook online bekijken Klik dan hier en voor de beginners brochure klik dan hier
Je kunt de nieuwe artikelen ook hier vinden in de 24/7 online vinden 
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand met maximaal 3 personen in atelier
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.