14 juni 2020

Hooray to you nieuwe Paper-Tree teamleden

Afgelopen week had ik echt een super leuke week op dinsdag kwam er iemand langs, die in 1e instantie wilde bestellen. uiteindelijk was het voordeliger om gebruik te maken van de geweldige aanbieding die Stampin'Up!® tot 30 juni 2020 heeft 
Op vrijdag had ik nog een mevrouw die wel lid wilde worden van mijn Team nu heb ik dus al 3 teamleden ik kijk er echt naar uit om samen met hun gezellig te knutselen.
klik hier voor meer infotmatie  over de fantastische aanbieding. 

Vandaag is ook de dag dat ik laat zien met welke stempel set ik deze week aan de slag ga. Deze week is het de hooray to you van Stampin'Up!
Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van een note kaart en de markers in de kleuren Poppy Parade en basic black. Om te zorgen dat de kleuren ook echt goed op de kaart kwamen heb ik gestempeld met behulp van de stamparatus het grote voordeel hiervan is dat je dan elke keer opnieuw kan stempelen zodat je echt een goede afdruk krijgt dit is geen hele kleine stempel om af te drukken het is dus handig als je nog een keer opnieuw kan stempelen als dat nodig is.

Klik op de foto hieronder voor het filmpje waarin ik het label maakte 

 De Hooray to you set staat in de "beginers" brochure maar is ook leuk voor de gevorderde kaartenmaker of scrapbooker, zoals je deze week zal zien. 
Deze set ik erg goed te gebruiken met de markers van Stampin'Up! hiermee kan je de stempel in elke kleur inkleuren die je hebt. Hij staat als bundel in de beginers brochure je bij de bundel horen de stempelset, in color markers 5 prachtige kleuren, 20 notecards met enveloppe en een clearblock E om je stempel op te doen.  
Bestellen kan heel eenvoudig door op de foto's hieronder te klikken, liever zelf browsen door de Nederlandse shop kan Door hier te klikken  . liever niet online bestellen mail mij dan wat je wensen zijn en ik regel het voor je. 

Product List
Hooray To You Collection
€ 62,75
Hooray To You Cling Stamp Set
€ 21,00
Playing With Patterns 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50 

Links by TheseAreMyStamps.com
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op  gepaste afstand 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.