07 juni 2020

Papier opruimen

Afgelopen vrijdag zou mijn Stampin’Up! bestelling binnen komen daar keek ik zo naar uit, allemaal nieuwe super leuke, mooie stempels papier embossing folders en nog veel meer ik had mijn hele weekend al vol gepland en zo ook het plan om met iets nieuws te filmen vandaag. Je begrijpt dat ik zeer teleurgesteld was toen aan het eind van de dag het bericht kwam dat de bestelling uiteindelijk maandag pas geleverd zou worden. Er was iets niet helemaal goed gegaan. Dus in plaats van knutselen met nieuwe spullen ben ik maar retired spullen gaan opruimen in dit geval papier. 


Als je alles zo op tafel hebt liggen zie je pas hoeveel het nog is papier van de vorige jaar en mini catalogus maar ook nog van daarvoor. Deze stappen is nu weer een beetje overzichtelijk en ga ik binnen kleiner snijden en in pakketjes verpakken om zo te verkopen.
Het papier met design van de kleuren heb ik wel al verdeeld en in pakketjes gemaakt. De bovenstaande pakketjes zijn de incolors van 2020-2021 en kosten €1,50 per pakketje 
De bovenste pakketjes kosten €1,15 per pakketje een pakketje bestaat uit 1 vel A4 cardstock met 2 velletje papier met design in dezelfde kleur. Uit eindelijk kwam er van knutselen niet meer terecht. Ik wacht rustig af tot het maandag is en hoop dat de man van UPS mijn huis s’ochens vroeg  bezoekt. 
Maandag begint ook de feestelijke opening van de de nieuwe  catalogus ik heb natuurlijk al het een en ander binnen waarmee we aan de slag kunnen gaan.  Voorbeelden van de kaart en label die  gemaakt kan worden. 
Groetjes Barbara 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.