15 augustus 2020

Atelier opruimen

Ok heerlijk natuurlijk zo een atelier waar je oneindig kan knutselen, waar je als je geen zin hebt om op te ruimen, omdat het te warm is of je druk bent met andere dingen of de kids roepen even checken is de inkt dicht doppen overal op etc. en weg ben je. Ook de gemaakte kaartje zijn zo nu en dan aan een opruim beurt toe sommige zaten nog niet eens in de kaart molens en lagen al een tijdje op de plank. Dit zijn niet de klusjes die ik het leukst vindt helemaal omdat gisteren een bestelling is binnen gekomen met nieuwe stempels en de paper pumpkin. 

Als ik vanmorgen even doorhaal kan ik daar vanmiddag mee aan de slag en heb ik morgen weer een filmpje op mijn blog. Gelukkig zijn de temperaturen weer iets beter. 

Vanaf 2 september is het atelier weer open volgens openings tijden voor die tijd op afspraak 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden 
Let op tot 31 augustus is het atelier alleen op afspraak open 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

1 opmerking:

  1. Oh heerlijk die grote ruimte, lekker alles makkelijk en overzichtelijk te vinden zo te zien. Ook lekker rommelen en laten liggen ja. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.