23 augustus 2020

Eentje uit de catalogus van mijn wensen lijstje

Vandaag een voorbeeld direct uit de jaar catalogus. Gewoon omdat het nog vakantie is, ik elk gevoel van ritme kwijt ben en hoe leuk, lief etc. ik mijn pubers ook vindt, het wordt inmiddels tijd voor de 3 R's reinheid, rust en regelmaat nog een weekje dan gaat het spul weer naar school. Daarnaast ben ik ook een beetje druk met de voorbereidingen voor de jaarmarkt thuis voor volgende week zaterdag 29 augustus van 10:00 tot 17:00 uur. De stempel set "happiest of birthdays"  dit ik vandaag laat zien staat nog op mijn verlanglijstje.
Geweldig die grote teksten voor iemands verjaardag, heel veel voorbeelden heb ik al voorbij zien komen en toch haalt hij steeds mijn bestel lijstje niet. Hij staat er nu op voor de bestelling in september of misschien toch oktober. Hieronder zie je een aantal voorbeelden uit de jaar catalogus. Laat me weten wat jij van deze stempel set vindt?

Deze mooie voorbeelden komen dus allemaal uit de jaar catalogus de stempel set staat op blz. 103. 
Deze stempel set is er niet in Nederlands, maar wel in het Engels, Duits en Frans. 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand 
Let op tot 31 augustus op afspraak open of tijdens workshop of jaarmarkt thuis. 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.