28 september 2020

Geweldige instap actie nog 3 dagen

Tot en met  30 september kun je nog  profiteren van de geweldige instap actie van Stampin'Up!® 

Wil jij je hobby terug verdienen, of zou je van je hobby willen proberen je werk te maken het kan allemaal bij Stampin'Up!. Stel je eigen startpakket samen voor  €129,00 en zoek voor €46,00 aan gratis producten uit, maar dat is nog niet alles je krijgt er ook nog eens 2 stempel sets bij t.w.v. €45,00 en 16 pakketen om 16 kaarten te maken, met beschrijving. 

Hieronder staan de te gekke stempelsets die je erbij krijgt tijdens deze actie  
Voorbeelden van wat je met de stempel sets kan zie je hieronder.  Bij de kaart pakketten zit een complete uitleg hoe je deze kaarten maakt. Stap je alleen voor je hobby in dan is dat ook goed ga je zelf geen workshops geen geen probleem er zijn meer manieren om toch een leuke bijdrage voor je hobby te verdienen ook daar kan ik je bij helpen. Wil je wel van je hobby je werk maken dan help ik je op weg. Je wordt lid van team Paper-Tree, we proberen 1 x in de maand samen te komen in het atelier, we drinken dan een lekker bakkie koffie En we knutselen wat ik heb meestal een simpel project liggen om te maken. We wisselen ook swaps uit en idee├źn met elkaar. Je bent nooit verplicht om hier aan  mee te doen. 


Heb je interesse of vragen neem dan contact met mij op, via mail barbara@paper-tree.nl

ps. er zijn geen kleine lettertjes bij deze actie je zit dus nergens aan vast als je nu instapt krijg je de komende 3 maanden zeker 20% korting op al je aankopen. 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.