14 september 2020

Kissing Today's Tiles on Kylies team blog hop


Welkom op de bloghop van Kylie's Demontrator training program, de laatste van dit trainingsjaar, de blog neemt je mee over de hele wereld en laat je creaties zien van heel veel Stampin'Up!® demonstratrices, onderaan dit blogbericht vind je de linken naar de andere demonstratrices, veel plezier. 
ps. For English there is al translate button on the right site of my blog page. 

Vandaag meerdere kaarten die ik gemaakt heb met de Kissing technique de Kus techniek zeg maar. 
Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de volgende stempels, Stacked Stones en Pallet Thoughts Beide als basis en al kissing stampset de Today's tiles. Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik deze stempels gebruik. 

Voor de kaarten  hierboven gebruikte ik de Pallet thoughts deze liet ik kussen met de today's tiles en vond het effect helemaal geweldig de 1e kaart maakte ik in pretty Peacock en de 2e kaart in Cherry Cobler deze heb ik embossed met clear embossing poeder daardoor krijgt deze een glans laagje alsof het gelakt is. 
Voor de kaarten hieronder kwam de inspiratie van "the Brooklyn tiles behang" zie foto hierboven,  ik weet niet of jullie dat kennen, dat vind ik heel mooi behang.Als 1e stempelde ik de today's tiles stempel in zijn geheel in het wit of in het Coastal Cabana daarna ging ik er met een kussende stempel in het zwart overheen. De tegeltjes knipte ik vervolgens uit en plakte dit op zwart papier. Dan snij je de buitenste randen heel strak af en plak het geheel nogmaals op een zwart papier wat iets groter is dan je tegeltjes. Wil je geglazuurde tegeltjes zoals degene in coastal cabana dan voor het los knippen van de tegels eerst het papier met Versamark insmeren het geheel en dan clear/heldere embossing poeder erover heen hierna de tegels los knippen en kaart opbouwen zoals de rest. Op de kaart heb ik wat "roest"plekken gemaakt met Cajun Craze. 

Mocht je het filmpje waarin ik 1 van de kaarten gemaakt heb gemist hebben klik dan op de afbeelding hieronder. 

Blog Hop List 
class="separator" style="clear: both; text-align: left;">

Product List
Today's Tiles Photopolymer Stamp Set
€ 25,00
Stacked Stone Cling Background Stamp
€ 21,00
Happiest Of Birthdays Cling Stamp Set (English)
€ 23,00
Pallet Thoughts Cling Stamp Set
€ 27,00
Essential Tag Punch
€ 22,00


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00
Hier buiten op afspraak mogelijk12 opmerkingen:

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.