13 september 2020

lunch kaartjes met Stampin'Up! stempels

Een  Lunch kaartje is gewoon een lief/grappig kaartje dat je in de broodtrommel van je dochter/zoon/man/moeder/vader etc. stopt hij kan natuurlijk ook in de jaszak, of de rugtas of op de stoel in de auto etc. gestopt worden. op dat kaartje staat dan een korte tekst of een leuke afbeelding gewoon om bij degene die het kaartje krijgt een glimlach op het gezicht te toveren. 
Vandaag ga ik aan de gang met het papier pakket welke ik van Ellen Liefting kreeg. hier zaten kleine kaartjes in zeg maar maat visite kaartje. De uitdaging deze keer is maak lieve leuke kaartjes met zo weinig mogelijk materiaal. Dat is niet helemaal gelukt, ja op de kaartjes staat vaak niet meer dan 1stempel van 1 stempelset of misschien 2 omdat ik een Nederlandse tekst wilde dan. Ik heb echter wel heel veel stempelsets gebruikt. Op de kaartjes hieronder maakte is al gebruik van minstens 6 stempelsets. Ik begon met de tekst set Ridiculously Awesome zoals je kunt zien in het filmpje onder aan dit bericht. 


Toen ik alle stempels van die set gebruikt had ben ik verder gaan kijken wat er allemaal nog meer op een lunch kaartje kon. 
Dat waren er dus best nog wel een heleboel die op een klein kaartje passen. Product List
Ridiculously Awesome Cling Stamp Set
€ 27,00
Cadeauseizoen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 27,00
Nothing's Better Than Photopolymer Stamp Set (English)
€ 27,00
Press On Cling Stamp Set
€ 27,00
Special Someone Photopolymer Stamp Set
€ 21,00

Voor de 24/7 shop klik hier 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand of op afspraak 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.