30 september 2020

Paper-Tree teamdag

Gisteren hadden we weer een leuke team dag, inmiddels bestaat mijn team uit 4 leden en als extra kwam mijn beste vriendin en collega Elles de Lang er ook bij vandaag. 
Met 6 in ene mocht na de persconferentie niet echt meer thuis mag je nog 3 personen ontvangen, Gelukkig is iedereen in het team super flexibel en kon de dag toch doorgaan. Doordat ik een schema gemaakt had waarbij er gerouleerd werd. Zo kon mijn nieuwe teamlid toch kennis maken met 2 teamleden die ze nog niet kon. 
Het was een hele leuke drukke dag. 


Omdat er 1 team lid getrouwd is op 17 september en 1 bronze elite geworden is was er dus reden voor gebakjes. Iedereen had zijn best gedaan en een leuke swap gemaakt die zien jullie volgende week op mijn blog. 


Er lag weer van alles klaar voor iedereen, het cadeau papier pakketje dit is een pakketje met papier met bijpassend cardstock een een opdracht om daar iets mee te maken de komende maand, de uitdraai van de nieuwe papier met design actie die op 1 oktober begint, een bedankt kaart voor de gene die afgelopen 3 maanden in het team gezeten hebben, of een welkom bij het team kaart voor het nieuwe team lid. Natuurlijk lag er ook een pakketje klaar om mee te knutselen. Deze keer 2 simpele kaartjes daar hadden ze precies genoeg tijd voor om die te maken, er werd natuurlijk ook een hoop bij gekletst koffie/thee gedronken en gelachen. 
Volgende team meeting is eind oktober (natuurlijk alleen als het veilig kan) 

Wil jij er dan ook bij zijn stap dan nu nog in de geweldige actie "iop naar je workshop" is alleen vandaag nog geldig.  Wil je hier meer informatie over neem dan contact met me op. Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
babara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.