26 september 2020

Sketch kaart zaterdag met Whale of a time

Vandaag komt de sketch van Julee Tilman Deze sketch komt van Pinterest. Daar vind je een hoop van dit soort kaart sketches. 


Voor deze kaart gebruikte ik het papier van de Whale of a time suite, van deze suite heb ik alleen het papier, zoals je ziet kan je daar al heel veel mee de walvissen zijn prima uit het papier te knippen.
Ik verving dus het bloemetje door walvissen en het strookje papier voor een denim lintje 

Het vierkantje in het midden is ook uit het papier met design gestanst met de vierkante stiched shapes stansen. Hierop heb ik met pretty peacock de tekst gestempeld deze tekst komt uit de happiest of birthdays. 


Het strookje boven in heb ik eerst op maat gestanst met de vierkanten stans van de stiched shapes stansen om zo aan beide kanten een gestikt randje te krijgen. Het puntje eruit onder in heb ik ook met de stans gedaan die foto hierboven. 


De walvissen komen van het papier af en zijn prima te knippen.


De rhinestones in Pretty peacock zijn nog uit de oude collectie. Je zou in plaats van rhine stones gebruik kunnen maken van de Whale of a time sequins
Product List

Links by TheseAreMyStamps.com

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.