21 oktober 2020

Hand-drawn blooms bundel

Vandaag projecten die gemaakt zijn met alles uit de Hand-drawn blooms bundel ik gebruikte elke stans die in het pakket zit en bijna elke stempel van de set. 

Deze dies stonden vorige week al op mijn blog ze zin zo simpel om te gebruiken helemaal samen met de zelfklevende vellen plak dit op de achterkant van je papier en je uitgestanste bloem plak je direct op je kaart, zo simpel kan het zijn. De tekst er nog op en klaar ben je. 


De volgende kaart is gestempeld, ingekleurd met inkt en behulp van de water painters en daarna uitgestanst met de stansset banner blooms.  Het papier met design is van het artistry blooms design papier. 


de tekst is van de bijzondere zonnebloemen deze vond ik wel toepasselijk bij deze kaart en iemand kan een bloemetje voor veel redenen gewoon zomaar, omdat iemand lief is, omdat iemand je altijd naar de voetbal rijdt of gewoon omdat iemand jarig is. 

De laatste is het meest simpelst, de bos bloemen is in het zwart op de een note card gestempeld en daarna ingekleurd met de markers. 


De tekst is van de set Hand-drawn blooms


Als je de bundel besteld krijg je 10% korting deze is reeds in de prijs berekend. Deze hele maand oktober '20 is het design papier Artisty Blooms in de aanbieding je krijgt 10% korting mocht je willen bestellen neem dan contact met me op. 


Product List 
Hand-Drawn Blooms Bundle (English)
€ 59,25
Stampin' Cut & Emboss Machine
€ 145,00
Adhesive Sheets
€ 12,00
Water Painters
€ 14,50
Artistry Blooms Designer Series Paper
€ 14,00

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afspraak 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.