18 oktober 2020

Hand drawn blooms van Stampin'Up!


Deze week de artistry blooms suite nog steeds in de hoofdrol. Waarom nog steeds bij deze set hoort ook een super mooie stempel set. zoals de naam al zegt handgetekende bloemen. Een tijdje geleden zag ik ergens op Pinterest de kleine bloemetjes van deze set vooral dat margrietje of is het een kamille bloem sprak me enorm aan zo simpel,  maar toch zo gedetailleerd in het filmpje van. Vandaag maak ik een hele snelle simpele maar oh zo mooie kaart. 

De basis is een vanilla white note card 
stempel de kleine bloemen een beetje als een bosje bij elkaar kleur daarna de bloemen in ik gebruikte de markers maar potloden kan natuurlijk ook of blender pennen wat me ook mooi lijkt is met inkt als een soort aquarel, dat beheers ik nog niet goed genoeg om dat te filmen. Ik gebruikte dus de markers het hoeft niet heel netjes het past wel bij de stempel als je een keertje buiten de lijntjes gaat of een bloem niet helemaal inkleurt. 
De steeltjes met blaadjes zijn met een fineliner getekend zo uit de hand getekend dat past prima bij deze stempelset.Klik voor het filmpje op de foto hierboven. Product List
Hand-Drawn Blooms Cling Stamp Set (English)
€ 28,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Very Vanilla Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Many Marvelous Markers
€ 153,75

Links by TheseAreMyStamps.comOnline shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afspraak 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.