07 november 2020

#onstageathome dag 2

Nadat het gisteren avond feest was waarbij we van heel veel demonstrators al hun prestaties gevierd hebben online dat wel, maar wat hebben we gejuicht helemaal toen we zagen dat Ellen Liefting dat is mijn UpUp line binnen de Stampin'Up! op #3 staat in Nederland, wat een top prestatie. 


Vandaag ging het programma verder het begon om 09:00 uur en eindigde op 16:00 uur. Natuurlijk is het anders dan anders, maar wat wel hetzelfde is, is dat de organisatie geweldig geregeld is. Ga het maar proberen met ruim 10.000 mensen in 3 continenten, south pacific, Verenigde Staten/Canada en Europa met 4 landen en 4 talen, verenigd koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Nederland, een online  programma maken dat werkt zonder happering. Inloggen uitloggen het kan allemaal het blijft gewoon werken. 
ondanks dat we niet lijfelijk samen konden zijn, keken we wel samen naar de presentaties van nieuwe stempel sets, papier, tools en nog veel meer. dat was super leuk zo met elkaar samen zijn, uiteindelijke is dat toch ook Stampin'Up! samen stempelen en een evenement zoals dit samen beleven. 


Vooraf hadden konden we de bundel Dandy Garden bestelen, deze bundel bestaat uit een stempelset, pons, papier, touw en lieveheerstbeetjes, zodat we met deze set samen konden stempelen. 


We maakte in totaal 3 kaarten met 3 verschillende layouts 


Deze layouts zijn weer super voor een workshop. Deze workshop zou dan in januari plaats kunnen vinden, dan begint ook de nieuwe mini catalogus waar weer hele leuke nieuwe stempelsets, papier, ponsen, dies en nog veel meer in staan. Mijn verlanglijstje groeit weer gestaag, met hele leuke sets waar weer hele leuke projecten mee gemaakt kunnen worden. 


Wil je in december een gids ontvangen mail dan je naam en adres naar barbara@paper-tree.nl in Januari begint ook de Sale รก Bration de jaarlijkse grote actie van Stampin'Up! waarbij je bij een besteding van €60,00  een gratis stempelset of pak papier mag uitkiezen. Voor de kaart hierboven en beneden staat een workshop geplant voor woensdag 11 november van 19:30-21:30 en voor 13 november van 10:00 tot 12:00 er is plek voor 2 personen per keer geef je dus gauw op. 


Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.