19 november 2020

Tulpen pons voor de kerst gebruiken

Een tijdje terug zag ik in een flits iets voorbij komen wat hier erg op leek iemand had de tulpen pons of een beren pons gebruikt om er een rendier van te maken. Ik kon het niet gelijk meer terugvinden en dacht ik ga het gewoon proberen. Het kaartje hieronder is het resultaat, de oogje zijn van die bewegende oogjes, deze heb ik ook in de koopjes hoek gevonden en mijn rewards mee opgevuld. 

het gewei is van de sprig pons deze pons is overal handig bij onder bloemen een strik je kan het zo gek niet bedenken of je kan er wel wat mee, Het strikje is van de lint combi van de playful pets. de tekst 
Ho Ho Ho is van de set perfectly plaid.  
Het kon natuurlijk niet uitblijven ik wilde niet dat het rendier alleen bleef dus maakte ik deze 3 op een stukje papier van trimming the town. Ik vergeet te zeggen dat de rode neus nog oude collectie is deze zaten  in de mini catalogus van het afgelopen voor jaar bij de suite bonanza buddies. heb je deze niet een rood glitter steentje kan natuurlijk ook.  De gebruikte kleuren zijn Early espresso voor de tulp en soft suede voor het gewei en de de neus. zelf vind ik ze erg leuk wat vindt jij?

 
Product List 
Tulip Builder Punch
€ 22,00
Sprig Punch
€ 22,00
Playful Pets Trim Combo Pack
€ 9,00
Trimming The Town Designer Series Paper
€ 14,00
Early Espresso A4 Card Stock
€ 10,50

Links by TheseAreMyStamps.com

   

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.