31 december 2020

2020 in vogelvlucht

Het is vandaag de laatste dag van het jaar, het is dus tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar. 

Klik op de foto hieronder voor een overzichtsfilmpje


Wat een raar jaar is het geweest in januari ging het atelier open en in maart alweer dicht i.v.m. corona om eind april open te gaan met minder mensen tegelijk max 2/3 personen op 1,5meter. 
Wat heb ik lieve leuke mensen ontmoet die workshops gevolgd hebben. 


Dit jaar zijn er 3 teamleden ingestapt hoe gaaf is dat, dat maakt het team inmiddels met 4 personen ook echt wel een team. 
Ik wil Margreet, Ellie, Gerda en Monica dan ook hartelijke bedanken voor hun enthousiasme, hun creatieve ideeën en hun vriendschap, Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een keer echt live samen komen, ik kijk er naar uit. 


Verder wil ik alle klanten bedanken die mij het hele jaar gesteund hebben door opdrachten  te geven voor kaartjes, bedankjes, verpakkingen en nog meer. 

En natuurlijk degene die workshops gevolgd hebben het afgelopen jaar heel erg bedankt, ik hoop jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen. 

Mijn mede sales team Collega's Elles en Ellen bedankt en we gaan er volgend jaar een top jaar van maken. 

Dit jaar was ook het jaar van nieuwe dingen uitproberen zo starten we met #5xanders met 5 demonstratrices  5 verschillende projecten laten zien. 
Kreeg ik regelmaat op mijn blog elke dag een project en 3 x in de week een filmpje  niet alles is nog perfect, maar daar wordt aan gewerkt.  
Heeft mijn YouTube kanaal 66 volgers, ik begon dit jaar met nog geen 10.
Startte ik de groep Simpele Pyjama Zondag op Facebook waarin ik elke zondag live ga om 10:00 en waar de leden kiezen met welke stempel set is live ga. Dit is best spannend soms stuiter ik op mijn stoel zoveel ideeën soms weet ik het echt nog niet als ik begin.Verder mag mijn gezin niet vergeten worden, mijn meiden worden inmiddels aardig zelfstandige leuke lieve meiden met puber gedrag, waar vaak een leuk gesprek mee te voeren is. Natuurlijk Hennie mijn echtgenoot die mij steunt in alles wat ik bedenk. 

Tot volgend jaar fijne jaarwisseling voor iedereen blijf gezond en geniet van de dingen die nog wel kunnen. 
Lieve groetjes van Barbara 

Mis niets vul hier je email in 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.