07 december 2020

Cadeau seizoen ontmoet The right triangle

Vandaag de facebook live van Zondag in de groep simpele pyjama zondag kon er deze week gekozen worden tussen een combinatie van de de tekst set cadeau seizoen van Stampin'Up! samen met de coming home set of the best triangel.  
De hele week stond de coming home set boven aan maar vrijdag werd deze toch ingehaald met 1 punt verschil won de combi cadeau seizoen met the right triangel. 
De leuke driehoeken serie komt natuurlijk met een set dies/stansen, maar deze gebruik ik niet voor de simpele pyjama zondag. In totaal werden er 3  totaal verschillende kaarten en een theezakjes houder gemaakt die gebruikt kunnen worden als kerst kaart, verjaardags kaart of zelfs een simpele valentijnskaart. 

Als 1e werd dit kaartje gemaakt met de driehoek in het wit gestempeld op het seaside spray cardstock De tekst is van de set cadeau seizoen deze is vanaf 8 januari in de aanbieding te bestellen tot 04 januari of tot deze set op is. Het lint komt uit de jaar catalogus en is ook in te kleuren met de markers of de blends in elke kleur die er is. 


Deze kleine verpakking voor bijvoorbeeld een thee zakje maak je heel eenvoudig snij een strook van 5,1cm x 15 cm en score op 7 en 8 cm bestempel de hoeken met het kleine geruite driehoekje en stempel de tekst in het midden bestempel wel beide kanten. Het papier is in purple possy en de gebruikte inkt is blackberry bliss. Het blackberry bliss lint komt uit de nieuwe mini catalogus en is heel erg soepel en strikt super goed. Met de losse hartjes kan je prima rond een tekst versieren als ik het nu over zou doen zou ik een hart vorm uit knippen en deze dan als mask gebruiken zodat er een hart ontstaat om de tekst heen. Met behulp van de stamparatus kun je de grote driehoek uit de set prima als een vierkant maken de tekst is eerst gestempeld toen verborgen en daarna is er gestempeld de kleine kerstboom paperclip heb ik een keer in de koopjeshoek gevonden en gekocht het belletje komt van de Hema of zo denk ik het stukje touw is in mossy medow de gestreepte driehoeken zijn in real red gestempeld en de tekst in old olive deze kleur past echt bij elke kleur die Stampin'Up! verkoopt 


Dir waren de projecten die deze week tijdens de simpele pyjama ochtend ontstonden nadat de combi cadeau seizoen en the right triangle de meeste stemmen kreeg. 

Zie het filmpje hieronder waarin ik al deze kaarten maakt 

Product List 
Cadeauseizoen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 27,00
The Right Triangle Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Stamparatus
€ 59,00Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.