26 december 2020

Hartverwarmend & Dandelion Wishes

Vandaag 2 kaarten die soms nodig zijn en niet altijd even leuk maar wel erg mooi kunnen zijn ze geven vaak iemand met verdriet een gevoel dat er aan ze gedacht wordt. Zelf vindt ik de combinatie van de Hartverwarmend stempel set heel mooi bij de paarden bloemen passen. 


Hoe ik deze kaarten gemaakt hebt zie door op onderstaande foto te klikken. 


Ik heb het idee niet helemaal van mezelf het idee van de dandelion en de hartverwarmend set samen te gebruiken komt van mijn vriendin Elles de Lang, van haar kreeg ik laatst een kaart met deze combi als voorbeeld. De vorm van de kaart heb ik op Pinterest gezien van Therese Calvred zij had een kerstkaart met een kader gemaakt. 
Hopelijk heb je deze kaarten niet gauw nodig maar het is goed dat ze er zijn. 
Groetjes Barbara 
Ps. de link om mijn blog te volgen onder aan dit bericht werkt weer, volg je mijn blog nog niet kan het nu weer via deze link. 
Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.