02 januari 2021

Circle celebration Stampin’ Up!®️


Vandaag een simpel kaartje met behulp van de circle celebration werd de achtergrond gemaakt de ezel van de darling donkey set heb ik eerst gestempeld op het kaart en daarna nog een keer gestempeld op een post-it en deze uitgeknipt. De uitgeknipte ezel heb ik over de gestempelde ezel heen geplakt. Daarna ben ik om de ezel heen gaan stempelen met de de ronde stippen en de stempel meerdere keren laten stempelen aftestempelen. 
Groetjes Barbara 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.