28 januari 2021

Facebook live met Elles de Lang

Op zaterdag 23 januari ging ik samen met Elles de Lang live op Facebook, zij zat thuis in Egmond en ik zat thuis in Lexmond. Het was erg leuk om te doen, we gaan dit vast vaker doen. 

Van te voren hadden we niet duidelijk afgesproken wat we zouden doen. Wat we wel afgesproken hadden was dat we #simplestamping zouden doen. Stampin'Up! heeft elke maand een soort opdracht om een #simplestamping kaart te maken. Ze geven dan door welke materialen je mag gebruiken voor de maand januari is de opdracht.                              
Thema: elk thema                                                      
Suplies: stempels, inkt, papier en een Sale a Bration artikel. 


Verder geven we elkaar "opdrachten" met welke stempelset, papier, kleur, etc. we aan de slag gaan. 
Elles gaat aan de slag met het papier van de Berry Blessings en de Daling Donkey. Beide uit de Sale a Bration.Elles geeft mij de opdracht om een kaart te maken met de stempelset approaching perfection en het design papier Oh So Ombre. 


Het ezeltje uit de darling donkey is echt zo super schattig. Met de kaarsen en de ballonnen uit de stempel set Approaching perfection kun je een kaart heel goed versieren. Groetjes Barbara en Elles 

Product List
Darling Donkeys Cling Stamp Set
€ 0,00
Berry Blessings Bundle (English)
€ 0,00
Approaching Perfection Cling Stamp Set
€ 0,00
Paper Trimmer
€ 30,00
Oh So Ombre 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 0,00


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.