26 januari 2021

Hey girlfriend en Oh So Ombre

De stempelset Hey Girlfriend is zo ontzettend leuk heerlijk om in te kleuren, maar ook zo te gebruiken voor als er een keer geen tijd is en samen met het design papier is het super te combineren de basic uitstraling van de kleine rondjes kan voor iedereen dat maakt het papier voor veel geschikt een mannen, vrouwen of kinder kaart maar vandaag dus een kaart voor je beste vriendin. Zie het filmpje wat ik maakte van deze kaartjes, onderaan dit blog 

deze kaart is ingekleurd met melon mambo en rich razzle berry heerlijk roze dus de blends werken zo ontzettend mooi en juist met de kwast kant kan je alles super goed in kleuren. 


De kaart hieronder heeft als basis roccoco rose het wtte vierkantje erboven op heb ik met de nieuwe blending brushes een beetje roze gemaakt het meisje is er in zwart opgesempeld en alleen de ballonnen ingekleurd. 

Het is zo leuk om dit soort kaarten te maken en nog leuker is het om ze op te sturen. 

Klik op de foto hieronder om het filmpje te zien 


Lieve groetjes  Barbara

Product Lijst 
Hey Girlfriend Cling Stamp Set
€ 25,00
Oh So Ombre 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 0,00
Paper Trimmer
€ 30,00
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00

Links by TheseAreMyStamps.com

 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.